Schimbare design TonerOriginal.ro - TonerOriginal.ro

Bine v-am regasit!
Dupa o scurta perioada in care site-ul a fost tinut in mentenanta, iata-ne “up” din nou cu o noua interfata mult mai mobile si user friendly, un site web TonerOriginal.ro mult mai aerisit, profesional si mai bine pus la punct decat versiunea anterioara. Culori care sa nu deranjeze privirea, informatia bine structurata pe site in pagini separate, documentatia necesara acolo unde este nevoie, pagini separate de produse pentru “Toner copiatoare Konica Minolta“, pentru “Toner Imprimante Konica Minolta” si nu in ultimul rand, o ultima pagina in care punem la dispozitia dumneavoastra produse ce le-am incadrat noi in “Piese si consumabile pentru copiatoare Konica Minolta“.

In pagina fiecarui tip de copiator veti regasi acum toate preturile pentru culorile de toner: cyan, magenta, yellow si black. Pentru a comanda pe TonerOriginal.ro este suficient sa completati datele solicitate in pagina de Contact, urmand ca ulterior un reprezentant al firmei noastre sa va preia comanda si sa o confirme telefonic sau prin e-mail.

Ne-am stabilit o politica ce dorim ca fiecare client sa o respecte, urmand ca la randul nostru sa rasplatim fidelitatea si intelegerea clientilor cu care colaboram; Platile acceptate sunt doar prin banca (ordin de plata), ramburs sau cash. Expediem coletele pe teritoriul Romaniei in maxim 24h prin servicii de curierat rapid. Tonerul comercializat este original de la producatorul Konica Minolta. Incercam sa onoram absolut toate comenzile si raspundem solicitarilor dumneavoastra ori de cate ori este nevoie.

Pentru moment, va multumim de vizita online si asteptam sa va cunoastem.
Ne desfasuram activitatea in Brasov, pe Calea Bucuresti Nr. 53.
O zi frumoasa va doreste echipa TonerOriginal.ro