Despre Toner Konica Minolta - TonerOriginal.ro

Despre Toner Konica Minolta

INFORMATII GENERALE DESPRE TONERUL


* Folosirea Tonerului polimerizat Simitri HD ofera o calitate superba a imaginilor, folosind mai putin ulei de fixare la o temperatura de fixare mai mica si in acelasi timp fiind prietenos fata de mediul inconjurator!


* In timpul productiei sale, tonerul polimerizat Simitri HD are un impact considerabil mai mic asupra mediului inconjurator. Cifrele ne arata ca 99,6% dintre tonerele color si 96,5% la cele alb negru sunt tonere polimerizate, bineinteles cu cele mai inalte rate din industria tarii noastre si nu numai.


Simitri HD mai putem spune ca inseamna si toner ecologic, pentru ca prin mari eforturi, cei de la au reusit ca pana acum sa genereze cu 33% mai putin CO2 prin productia tonerului de polimerizat, fata de productia tonerului conventional.


Pentru ca biomasa este un compus foarte important al tonerului SIMITRI HD, in timpul reciclarii emisiile rezultate sunt semnificativ mai mici si putem afirma ca reciclarea se face intr-un mod ecologic.


* Konica Minolta a adoptat , adica tehnologia de fixare cu incalzirea prin inductie. Ce inseamna asta? Pai in primul rand, se reduce consumul de energie in modul standby. Utilizatorii aparatelor pot profita la maxim de modul de economisire a energiei.


* Echipamentele Konica Minolta refolosesc tonerul care nu se fixeaza pe coala in momentul tiparirii, astfel ca in mod sigur reduceti costurile si consumul de toner.