Cum comand - TonerOriginal.ro

Cum comand

CE PASI AVETI DE URMAT PENTRU LANSAREA COMENZII


 • ALEGEREA PRODUSELOR POTRIVITE COPIATORULUI DVS.

  Comercializam o gama variata de produse din categoria Toner Original pentru imprimante Konica Minolta, Toner pentru copiatoare,  Developer Copiatoare, Cilindrii pentru copiatoare. Tonerul este original si chiar va recomandam sa folositi doar consumabile originale pentru aparatele dumneavoastra, astfel incat imbunatatiti durata de viata a copiatoarelor si calitatea printului ramane aceeasi de fiecare data

 • TRANSMITEREA COMENZII PE E-MAIL

  Dupa ce ati decis ce produse doriti sa comandati, avem rugamintea sa accesati pagina de CONTACT si sa completati cu atentie casutele respective cu datele reale, astfel incat sa va putem contacta, emite factura si livra coletul fara probleme.

 • PRIMITI CONFIRMAREA IN MAXIM 12H

  Confirmarea de primire a comenzii dumneavoastra se va realiza intr-un interval de 1-12 ore de la primirea acesteia de catre unul din angajatii nostri. Veti fi informat cu privire la pretul final, transport si timpul in care coletul va ajunge la dumneavoastra.

 • PRIMITI PRODUSELE COMANDATE, A DOUA ZI

  Incercam intotdeauna sa scurtam timpul de executie al comenzilor primite, astfel ca si pentru dumneavoastra echipa noastra va face tot posibilul sa indeplineasca termenul stabilit dinainte. Livram colete oriunde in tara, in maxim 48h, prin servicii de curierat rapid.
 •